top of page
IMG_0892.JPG

Interesse in deelmobiliteit?

Heb je als gemeente, projectontwikkelaar, VVE of vastgoedbeheerder een mobiliteitsvraagstuk waarin deelmobiliteit een rol kan spelen?

 

Wij denken graag mee en verkennen samen waar we kunnen helpen.

Neem vooral contact met ons op:

service@axxel.nl

Een leefbare wijk.

Axxel is actief in de nieuwbouwwijk Hogekwartier in Amersfoort met elektrische deelauto's en een mobiliteitskaart voor bewoners.

 

De gemeente en de ontwikkelaar hadden de wens om deelmobiliteit in te voeren. Bij de ontwikkeling van de wijk liepen beide partijen er namelijk tegenaan dat er een hoge parkeernorm en belasting was van de beschikbare ruimte. 

Door het vervangen van een aantal parkeerplekken voor deelauto’s werd mobiliteit voor de bewoners gegarandeerd, maar ontstond ook de ruimte voor een meer leefbare wijk.

IMG_0906.JPG
IMG_0901.JPG

Alle zakelijke mobiliteit in één keer regelen?

Trein in landschap HR.jpg

Wil je het mobiliteitsbeleid binnen jouw bedrijf veranderen en spreekt o.a. deelmobiliteit je aan? Dan kan onze partner Reisbalans je zeker mee helpen.

Reisbalans is niet alleen in staat om deelmobiliteit als auto's en fietsen bij jouw bedrijf aan te bieden, maar ook om deze toegankelijk te maken via een app en vervolgens de administratie gemakkelijk te verwerken in hun slimme portal.

Bij Reisbalans kan je jouw complete zakelijke mobiliteit regelen. Ze bieden een op maat gemaakte oplossing voor jou bedrijf. Hiermee geven ze toegang tot alle vormen van mobiliteit, registreren deze vervoersstromen met een slim systeem en verzorgen een snelle administratieve afhandeling.

Heb je interesse? Neem dan vooral contact op met Reisbalans.

Duurzame mobiliteit bereikbaar maken?

De mobiliteit van personen neemt de komende jaren sterk toe. De bereikbaarheid, openbare ruimte, veiligheid en leefbaarheid van stedelijke gebieden staat sterk onder druk.

Ben jij op zoek naar een langdurige, duurzame oplossing op het gebied van mobiliteit? Dan kan Dumoco deze ‘mobiliteitstransitie’ naar duurzame en slimme mobiliteit mogelijk maken.

Dumoco ontsluit vele nieuwe vormen van duurzaam vervoer en begeleidt doelgroepen in het maken van slimme mobiliteitskeuzes om zo blijvende gedragsverandering te stimuleren. Dit doen zij door een combinatie aan te bieden van een mobiliteitskaart en een app voor het gebruiken en het afrekenen van mobiliteit door gebruikers. 

Heb je interesse?

Neem dan vooral contact op met Dumoco.

IMG_0609.JPG
bottom of page