Ontvang één uur gratis rijden met deze 3 wandeltips

Het is prachtig weer tijdens deze voorjaarsvakantie en dat is te merken. De eerste zonnestralen verschijnen weer en de vogeltjes beginnen te fluiten.

Tijd om lekker naar buiten te gaan en bijvoorbeeld een mooie wandeling te maken. We hebben daarom drie wandeltips op een rijtje gezet, die goed bereikbaar zijn met de deelauto's van Axxel.


Lekker uitwaaien in de duinen

Hollands duin is een duinstrook van Wassenaar tot de top van Zuid-Holland, waar je beschutte bossen gecombineerd met rul zand kan vinden. Staatsbosbeheer heeft hier meerdere wandelroutes uitgezet die met dit prachtige weer goed te doen zijn. Hollands duin is net iets meer dan een uur rijden vanaf Hogekwartier (92 km).

> Klik hier voor de routebeschrijving.


Speurtocht met de kids

Op zoek naar spechten in het bos, leuk voor het hele gezin! Speurtoch Spechtenpad de Vuursche is een wandeltocht van ongeveer 3 kilometer, waarbij je op zoek gaat naar houten spechten in de bomen. Op de parkeerplaats bij het startpunt van de speurtocht staat een kastje waar je gratis je speurtocht kunt pakken. Vanaf Hogekwartier ben je in circa 20 minuten bij het startpunt (24 km).

> Klik hier voor de routebeschrijving.


Forten spotten

Aan de Lek ligt Fort Honswijk, één van de toonaangevende forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Fort Honswijk is onderdeel van de Stelling van Honswijk op het Eiland van Schalkwijk. Er zijn veel mooie wandelingen over het Eiland van Schalkwijk, waarbij je langs of over Fort Honswijk loopt. Het fort is ongeveer 35 minuten rijden vanaf Hogekwartier (38 km).

> Klik hier voor een routebeschrijving.


Ontvang één uur gratis rijden

Wanneer je vóór 15 maart een Axxel deelauto huurt om erop uit te gaan voor een lekkere wandeling, dan ontvang je van ons het eerste uur gratis! Maak al wandelend een foto en stuur deze naar service@axxel.nl met vermelding van je naam en reserveringsdatum. Veel plezier!

Recente blogposts

Alles weergeven

Ook in deze auto rijden?

Geen vaste kosten en een maandelijkse factuur

Gegarandeerd beschikbare deelauto's

 

Eenvoudig te gebruiken met onze app

 

Altijd een auto bij jou in de buurt