top of page

Hoe houdt Axxel zich aan de RIVM maatregelen?

Ten eerste willen we je verzoeken om vooral geen gebruik te maken van onze deelauto’s op het moment dat je klachten hebt.

Goede hygiëne

Om ervoor te zorgen dat auto’s altijd schoon zijn, worden de auto’s gereinigd met biologisch afbreekbare en desinfecterende schoonmaakproducten.

Daarnaast zorgt Axxel ervoor dat elke auto is voorzien van schoonmaakdoekjes en een handleiding met voorschriften, zodat je een schone auto tot je beschikking hebt.

1,5 meter afstand

We zijn deze maand weer begonnen met het begeleiden van gratis proefritten, waarbij we ons netjes aan de 1,5 meter afstand regel houden. Tijdens deze proefrit legt één van onze enthousiaste medewerkers buiten de auto alles aan je uit over Axxel en de deelauto.

Daarna krijg je de mogelijkheid om de auto zelf even te ervaren. Na gebruik zorgen wij ervoor dat de auto weer schoon en fris wordt achtergelaten.


Juist nu is Axxel een uitstekend alternatief

Wellicht vindt je momenteel het openbaar vervoer niet aantrekkelijk om te gebruiken of heb je geen beschikking tot een (eigen) auto. Dan is de Axxel deelauto juist een uitstekend alternatief om toch naar je bestemming te komen.

  • Hygiëne is gewaarborgd door regelmatige schoonmaak en beschikking tot schoonmaakmiddelen in de auto’s.

  • Je betaalt geen vaste kosten, enkel voor het gebruik van de auto.

  • Met onze beschikbaarheidsgarantie ben je altijd verzekerd van een auto wanneer je deze nodig hebt.

Recente blogposts

Alles weergeven

Ook in deze auto rijden?

Geen vaste kosten en eenvoudig betalen vanuit je bundel

Gegarandeerd beschikbare deelauto's

 

Eenvoudig te gebruiken met onze app

 

Altijd een auto bij jou in de buurt

bottom of page