Over ons

Axxel is een merk dat opgericht is door de Mobiliteitsfabriek. Het doel van Axxel is om deelmobiliteit te stimuleren bij bedrijven en woonwijken. Dit doen we door meerdere modaliteiten te faciliteren met behulp van een Axxel mobiliteitspas/applicatie. Hiermee wordt het voor deelnemers eenvoudiger gemaakt om andere modaliteiten te kiezen in plaats van de eigen auto (waar in stedelijke gebieden een beperkte ruimte voor is). Door te voorzien in elektrisch duurzaam vervoer (auto/e-bike) en het mogelijk maken van het reizen met het ov en/of taxi door middel van één mobiliteitspas/applicatie.

Hoe werkt het?

Als we bij jou in de buurt staan kan jij je via deze site aanmelden als deelnemer van Axxel. Na aanmelding ontvang je een link om de deelapplicatie te downloaden en je ontvangt binnen enkele werkdagen een startpakket in de bus met daarin jouw kosteloze Axxel mobiliteitspas. Met de applicatie krijg je toegang tot de deelauto's en de pas is een toegang tot het openbaar vervoer. Na afloop van iedere maand ontvang je één overzichtelijke factuur met jouw gemaakte reiskosten. Je hoeft géén registratiekosten of andere vaste kosten te betalen, alleen de gemaakte ritkosten.

Axxel bestaat uit een gemotiveerd en klantgericht team. We staan jou  graag te woord als je vragen of opmerkingen hebt. Per e-mail via service@axxel.nl en telefonisch op 088-934 34 00

Copyright© Mobiliteitsfabriek