Wat biedt Axxel?

Axxel is dé totaaloplossing bij jou in de buurt!

Naast onze elektrische deelauto's kan je ook gebruik maken van onze mobiliteitskaart voor al het OV en bieden wij een huurauto aan die verder gaat dan de deelauto's.

IMG_0443.JPG

Elektrische deelauto's

De Axxel auto’s staan altijd bij jou in de buurt. Momenteel hebben we de volgende locaties:

- De Steenuil

- Operaweg/Parsifalpad

 

De app van onze partner Stapp.in geeft jou toegang tot de deelauto’s. In de app geef je aan wanneer je een auto nodig hebt. Je ziet direct welke auto beschikbaar is, wat de actieradius van de elektrische auto is en wat de reservering kost. De app is gelijk jouw sleutel voor de auto. Reserveren, openen en sluiten, alles gaat eenvoudig via de app. En moet je onderweg laden dan kan je bij alle openbare laadpunten in Nederland terecht en gebruik je de laadtag in de auto.

Locaties Hogekwartier.png

Mobiliteitskaart

De Axxel mobiliteitskaart is een OV-chipkaart (t.w.v. €7,50) die je gratis thuis gestuurd krijgt. De kaart is geschikt voor alle vormen van het openbaar vervoer in Nederland. Door middel van in- en uitchecken kan je reizen met de trein, bus, tram en metro. Ook pak je direct een OV Fiets en hoef je je daarvoor niet apart aan te melden. Of je parkeert je fiets veilig in de bewaakte fietsenstallingen op de grote stations in Nederland.

Image from iOS.jpg
pexels-ketut-subiyanto-4546018.jpg

Huurauto's voor gebruikers

In sommige gevallen is de elektrische deelauto van Axxel wellicht niet de meest handige auto. Wanneer je een grotere auto nodig hebt, de auto langer nodig hebt, of juist veel bergruimte nodig hebt, dan huur je bij ons makkelijk een auto.

IMG_0581_edited.jpg

Wat kost Axxel?

De onderstaande kosten zijn inclusief; denk hierbij aan o.a. kilometers, onderhoud, verzekering en laden. Daarnaast betaal je geen abonnementskosten of borg bij Axxel.

€0,15 per minuut

€9,- per uur

€75,- per 24 uur

Hoe werkt Axxel?

Axxel is een dienst die elektrische deelauto's aanbiedt in de wijk Hogekwartier in Amersfoort. Woon of verhuis je naar deze buurt? Dan kan je gebruik maken van de auto's die daar standaard staan. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

1

Meld je aan

Cirkel.png

Vul je gegevens in

We vragen je om jouw NAW gegevens in te vullen.

Voltooi de incassomachtiging

We vragen je eenmalig €0,01 te betalen, waarmee je ons een automatische incasso machtiging geeft om in de toekomst jouw gebruik van de deelauto’s gemakkelijk te incasseren. Zolang je geen reserveringen maakt, zullen wij niks van jouw rekening afhalen.

Verifieer je adres

Je ontvangt binnen maximaal twee werkdagen na inschrijving een brief op jouw huisadres met daarin een verificatiecode.

Om de deelauto te kunnen gebruiken, werken we samen met

onze partner Stapp.in. Zodra wij je adres geverifieerd hebben, ontvang je een e-mail om jouw account in de Stapp.in app te activeren.

Activeer je account

Cirkel.png

2

Reserveer de auto

3

Cirkel.png

Na de activatie van je account, ontvang je een bevestiging van Axxel en kan je gebruik maken van de deelauto's. In de Stapp.in app kan je de auto reserveren wanneer jij hem nodig hebt.

Wanneer je reservering begint, kan je deze in de Stapp.in app starten. Vervolgens kan je hiermee de deelauto openen en sluiten.

Veel rijplezier!

4

Rijden maar!

Cirkel.png
 

Voorwaarden Axxel

Je bent 23 jaar of ouder

Je bent minimaal één jaar in het bezit van een geldig rijbewijs

Je hebt een Nederlands bankrekening

Je bent woonachtig in of rondom de wijk Hogekwartier

IMG_0589.JPG

Waarom Axxel?

Bij Axxel betaal je geen abonnementskosten of borg, enkel voor de tijd die je reserveert. De deelauto's zijn makkelijk in gebruik en met twee laadpalen in Hogekwartier heb je altijd een auto bij jou in de buurt.

Geen vaste

kosten

Gegarandeerd beschikbaar

Eenvoudig

te gebruiken

Altijd in

de buurt

Ook in deze auto rijden?

Geen vaste kosten en een maandelijkse factuur

Gegarandeerd beschikbare deelauto's

 

Eenvoudig te gebruiken met onze app

 

Altijd een auto bij jou in de buurt