Prima alternatief voor de eigen auto
Een eigen auto is natuurlijk makkelijk. Heb je echter ook al eens nagedacht over alternatieven? Het is vaak mogelijk om met de fiets, e-bike, openbaar vervoer, OV-fiets, taxi of zelfs lopend je bestemming te bereiken. Voor de momenten dat je een auto nodig hebt, maak je gewoon gebruik van een elektrische deelauto. Niet alleen goedkoper, maar ook duurzaam!

​Maar wat is nou een deelauto?

Bij autodelen maken meerdere personen om de beurt gebruik van één of meerdere elektrische auto’s. In de tijd dat jij de auto niet nodig hebt kunnen andere deze auto gebruiken. Hierdoor ontstaat een efficiëntere bezetting van de auto. Wist je dat de gemiddelde auto minstens 23 uur per dag stil staat? Om het gedoe met sleuteloverdracht te vermijden word de deelauto geopend en gesloten met een handige app en is de traditionele sleuteloverdracht niet meer nodig. Met diezelfde app kan jij een reservering aanmaken voor één van de AXXEL deelauto’s bij jou in de buurt

 

Hoe werkt autodelen?

In de app geef je aan wanneer je een auto nodig hebt, je ziet direct of er een auto beschikbaar is. Reserveren, openen en sluiten gaat eenvoudig met onze app.

Deelauto's

Copyright© Mobiliteitsfabriek